Karikatúrák iPhone-ra

Címkék: iphone

2010.01.17. 15:37

Tavaly novemberben nagy visszhangot kapott Tom Richmond iphone alkalmazása, amit első körben elutasítottak az App Store-ból. Az alkalmazás teljesen ártatlan volt, az amerikai szenátorok portré karikatúráiból állt. Tom Richmond felháborodásában ellenkampányt indított és egy nap alatt nagyobb forgalmat generált a blogján, mint amennyi összejöhetne az App Store-ban egy év alatt. Azóta kicsit változott az Apple hozzáállása, és ennél már sokkal vaskosabb rajzok is megjelenhetnek az iPhone-on.

 
Ott van például a Cagle Cartoons, ami az egyik legnagyobb ilyen free gyűjtemény, állandóan frissül és nemcsak a tengerentúlon érthető. Teljesen felhasználóbarát, beállíthatjuk például, hogy republikánusokat vagy demokratatákat akarjuk ekézni a 3 és fél collon.
 
Aztán ott a ToonsWare, ami még ennél is profibb éppen ezért már nem ingyenes.
 
És ott van még a post elején említett Bobble Rep alkalmazás, ami az USA-ban választójoggal rendelkező polgárokon kívül senkit nem hoz lázba.

A bejegyzés trackback címe:

https://poligraf.blog.hu/api/trackback/id/tr611679577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása